Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, August 15, 2008

Percutian 3 BMFR 1 ke Pantai Puteri...

bergambar dulu...
Budak2 ni keja nak terbang jer.. huhuhuhuhu
Diorang ni nyanyi jer dari mula sampai habis.. isk2..
salah satu aktiviti, cari makam tinggalan purba
terbalik.. lelaki yg bakar, perempuan tgk jer?
ni geng2 yg tgh curi tulang ketika kwn2 yg len bz mengemas


Pada ahad yang lalu kitorg satu klas gi pantai puteri kat melaka sbb wat bbq skit sbb pasni dh nk posa dh jadi ini la aktiviti pertama dulu utk sem ni... aktiviti seterusnya akan dijalankan kemudian la.. adaaaaaaaaaaa.... mesti ada punya... apa2 pon aku nk berterima kasih la pada bdk2 klas aku yg sporting abis dan yg otak gila2 ni skit kerana berjaya menjalankan program nih... wah... diharapkan dgn program ni, kita menjadi lebih rapat lg... saling tiru meniru dlm klas dan saling berkongsi2 toyol... hahahahhaa.. tkder la.. memain jer... apa2 pon... korang mmg best la... tambah2 lg aku.. lg la besh... ahakz...

Wednesday, August 6, 2008

Tahniah SPR UTeM..!!!



Shahrin dgn aku

Tahniah SPR UTeM


Budak2 beratur dia Boot Pameran SPR

alhamdulillah.. akhirnya selesai jgk program 72 bersama spr utem... letih tau masa nk jayakan program ni... penat ni hanya tuhan yg tau.. yela bila aku dh setel keja tiba2 ada plak yg tk btul atau tk kena pada keja yg aku buat jadi kena wat len plak.. tu yg penat tu... pastu kena naik turun HEP utem. yela nk print out semua kat sana, pastu nk bahagi2 tugas kat anak buah lg... penat jgk tapi walaupon ada jgk la 'slack' pada keja aku masa program tu berjalan tapi ia tetap berjalan dgn lancar... syukur la...

bg aku la, program ni byk mengeratkan lg kami semua ahli majlis tertinggi spr ni manjadi semakin erat.. baru kenal sapa bleh wat keja sapa yg hanya tahu cakap jer tp keja tk jalan..

secara rumusannya, program ini ada la pro and contra nya tapi ia tetap berjalan dgn baik...

ni aku sertakan link spr skali http://spr-utem.blogspot.com/