Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, October 31, 2008

Di satu malam di GADEK... huuuuu....

Tibanya di Gadek...

keadaan di dalam kawasan itu..

budak2 ni tgh betting sapa bleh hold paling lama dlm tub ni..

nak masuk badan.. panas.. rendam kaki dulu..

ash dgn ejab dah full body dalam kolam dah..

fifi terlentang keletihan... panas.. panas..



hollaaaaa.... salam... adeh..

haaa... mlm tadi aku dengan bdk2 umh aku gi mandi kat kolam air panas kat Gadek alor gajah.. kalo tk silap aku la... sbb aku bkn org melaka so tk brapa nk tau sgt la nama2 tmpt bersejarah nih.. ahakz.. kitorg gi dlm pkul 12.30 pagi la pas semua tgh tension wat repot tiba2 dgn otak seminit nyer trus plan gi gadek.. nk mandi air panas la.. nk buang toksik la.. adeh.. mcm2 la.. aku pon terpengaruh dgn aruhan yg teraruh lalu menyuruh diri ini mengikuti jua aktiviti malam2 buta nih... ahakz...

kami pi dlm 2 biji keta.. satu keta midi, satu keta fifi... pi mcm nk race tu.. punya laju la... adehh.. akhirnya sempurna.. eh silap tu lagu malique feat m.nasir... akhirnya sampai jgk kat gadek... mandi punya mandi smp berwap badan noh... isk2... mula2 nk kena panaskan kaki dulu... mana bleh turun trus... bleh bakar woooo... setgh jam rendam kaki baru ada 'bran' nk turun badan tu pon seksa jgk ar... hehehehe... dh abis semua terlentang sbb guna tenaga yg byk masa mandi, kitorg pon blah ar dlm kol 2 pagi mcm tu... gi minum2 dulu..




p/s: aku sedang menanti kwn2 yg baru nk siap2....

No comments: