Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, November 2, 2008

Liverpool kalahhhh.... waaaaaaaaaa......



arrrrkkkk..... "goallllll..........." tu la kata2 dari aku bila minit ketiga jer mula game Kuyt dah masuk kan goal ke gawang tottenham... perhhh... aku sorang jer y bangun angkat tangan tanda gumbira... tgk kiri tgk kanan semua diam jer... waktu tu dh rasa len mcm jer kat subaidah... adehh... then trus sambung blk tgk game... tgk punya tgk smp la si carragher defender utama liverpool pi bg own goal plak.. adehh... waktu mmg kecoh ar satu subaidah... rupanya bro bro dgn mamat2 yg dok ramai2 kat belakang tu mmg nk tgk liverpool kena mlm tu.. tu yg berteriak sakan tu bila liverpool kena own goal.. adehh... then sambung plak layan... layan punya layan... tgk2 nk dekat2 abis game, tottenham goal lg hasil dari pavlyuchenko... waaaaaaaaa.... dah dah... aku stop kat sini jer ar... sadih sadih... kalah 2-1... waaaaaaaaaaaaaaaaaaa......

No comments: