Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, December 7, 2008

Aku dah Kerja..!!! hehehehe

aku dh kejaaa

tgh keja ni.. check defect

wat report jap


assalammualaikum...

lama tol aku tk updated blog nih.. sejak2 blk ke penang nih.. hehehehe
bkn tkmo update just skrang ni aku dh keja, tgh praktikal skrang kat perai di kilang nama Schott Glass Sdn Bhd so mlm plak letih nk rehat, jadi tkder la masa nk updated.. ni pon cuti sabtu ahad baru aku on9 jap..

ok citer ttg kerja ar... aku hari pertama keja dh dpt projek... aku dpt tajuk BASO RETURN ANALYSIS.. huhuhhuhu.. apa kebenda tu ek... hari kedua baru aku discover ttg projek aku tu selepas aku tgk discovery channel.. ahakz.. pinjam ayat nabil.. rupanya projek aku ttg return projek defect dari company taiwan nama Baso..

kt tmpt praktikal aku tu.. aku sorg jer melayu, yg len semua cina n india yg buat praktikal situ tp worker majoriti melayu ar.. baru 1st week... kalo diikutikan tkder keja pon tp aku saja pi cari keja... yela tkkn nk dok sana... lupa nk bg tau... aku di tempatkan di department QA... ahakz...

No comments: