Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, October 9, 2008

PAngkorrr....




hollaa.... esok ia khamis bersamaan 9 oktober 2008.. sebenarnya kalo tgk jam, skrang nih pon dh khamis dh pon.. so persoalannya, kenapa mesti khamis?? yeeerrrrr.... ini kerana pada pukul 9malam ini aku akan ke pulau pangkor atas program kem explorasi utem..

Ala jadi fasiutk bdk2 yang join kem tu.. tu pon si Peda mpp tu yg ajak join, tak cukup fasi katanya... aku pon terima la offer kerana ramai jgk geng2 fasi masa MHS dulu ada join... ala waktu ni jer pon nk aktif pon, nanti dah kerja manada masa nk jadi fasi2 ni semua... pressure dgn kerja lg ada laa...

sebenarnya byk kali kerja aku tertangguh ni akibat gi kem ni... asigment bertimbun, tutorial berselerak, projek dgn report jgn cakap ar... bersepah lg kena wat.. next week dh due date and kena summit dah... aiyoyoyo... mati ar... waktu mcm ni la kena wat time study.. wah... byk la ko syah!!!... ahakz... k la, ahad nih blk kem sambung lg... sian kat ejab nk tido, aku buka lampu lg nih...