Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, October 23, 2008

Open House kat umah Eiimmm

eimm... 'the open house' gurl


yang baju unggu tu 'bufday boy' tuuu...

dah kenyang makan.. diorg santai ar

'time' makan laju jer semua...


aku? minum jer.... cewah!

"huhuhuhuhuhu.... kenyang bangat".. tu la kata-kata aku pada epol masa dlm keta pas gi open house kat umh eim tadi.. aku makan tambah sampai 2 kali... yela makan nasi briani lauk ayam masak merah, kuah gulai siap tembikai potong dgn air tembikai lg... mana bleh tahan... dah la ptg td melantak makan megi goreng jer.. ahakz... tak bleh tahan...

hari ini lepas plak gi mkn2 sambut bufday ejab.. dia open table... spatutnya kami yg open table.. ni terbalik plak.. tapi kami 'tong'2 duit la beli kek kat ejab..

apa2 pon.. utk mlm ni.. aku nk ucap trima kasih la kat eim sbb sudi jemput kitorg gi open house kat umah dia... mmg puas hati la... mkan mmg besh... tambah2 free plak...