Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, October 29, 2008

DECON 2008 - Design concurrent 2008

DECON 2008 - HOTEL AVILLION LEGACY MELAKA

dalam dewan...

lecturer aku - en Radin dok present projek dia

waktu makan laju jer ek..


salam....

adehh.. setelah beberapa hari tak menulis or menaip kini aku kembali... kah kah kah... gelak jahat nih..

hari ni genap lah 2 hari aku gi dgr DECON 2008 kat hotel avillion legacy kat melaka.. huhuhuhuuh.. semua bdk klas aku wajib pegi.. siap ambik kedatangan tu, then dah dgr blk nanti kena wat report la ttg conference tu. Best la jgk tgk leturer2 kita present projek diorg, then ada jgk pelajar dari university dari myanmar pon dtg present jgk.. pendedahan yang baik la utk kami sebagai pelajar2 dari jurusan design in manufacturing nih... ahakz..