Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, October 30, 2008

OPEN house kat rumah JEEVAN... happy devali..!!

ni la jeevan des...

suasana tgh ambik lauk

aku dgn atiq tgh melantak


assalammualaikum...

hollaa... bertemu lg.. cewah.. ahakz..

ok.. mlm ni aku nk story moly lg ar.. sbb ada event skit berlaku harini.. harini aku dan bekas budak2 umah kat hostel dulu gi beraya kat umah jeevan.. da one and only indian boy in my house last sem and last last sem... ahakz.. bagus jeevan nih, pandai, smart, dan mcm2 lg ar... dulu aku blajar jepun hari2 pi klas dgn dia lah.. ahakz.. by da way, kitorg satu fakulti but lain2 kos ar... huhuhuhuhuh

ok.. crita ttg hari ni plak.. ok harini kitorg gi beraya devali kat umah jeevan. Gerak dalam pkul 12 tgh hari la pas berkumpul kat umah fiq. Pi dalam 5 biji keta sbb bdk2 pompuan klas jeevan pon ikut skali... then kita gerak la ke SEREMBAN.... ada la dlm 1 jam mcm tu... bawa keta mcm nk race diorg nih.. pala tol!! ahakz..

sampai umh jeevan, mak bapak dia jemput makan kuih2 dulu.. maruku?? konfom ada punya. kebetulan harini bufday anak kakak jeevan plak... kita sekali harung ar.. ahakz.. dpt jgk rasa kek.. then pastu mak dia buat nasi kuning dgn tosai.. perhh.. lauk dia mmg sedap ar.. aku sendiri pon tambah 2 kali maaa... nk ngaku malu ni.. ahakz... apa2 pon.. jeevan, thanks a lot k...