Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, November 8, 2008

Dinner D'Village...!!!

dok lawan tolak sapa yg nk berucap.. isk2

melantak...

dah penat bekerja di pangkor.. skrang mkn la




assalammualaikum....

huhuhuhuhhuh.. 1st skali aku nk bg tau... perhhh.. aku tkbleh nk jwb paper metrologi arr... wachaaaaaaaaa...... adehhh... dh la 6 soalan jwb 4 jer.. dlm 4 soalan tu bkn semua nyer aku paham... adehhhh... tekanan... stress.. keciwa.. aduyaiii..

tkperla.. usaha dh usaha dh.. tinggal nk tawakal jer

tp tu bkn crita yg aku nk story moly kat sini.. aku nk crita ttg mlm tu aku ada dinner kat resort D'village... mkn2 kat resort ada cuming pool lg.. tq la adli krn jemput kami ni yg hanya fasi2 jemputan jer.. hehehehe.. mkn jgn cakap la... mcm2 aneka warna jenis lauk pauk saut semua ada la... bufet kan... so tambah la byk mana pon.. bayar mcm tu jgk... huhuhuhu...

sebenarnya dinner ni utk perhargaan la kpd semua ajk dan fasi yg terlibat utk kem explorasi kat pangkor haritu... ada baget lebih... kita wat mkn2 la... tkkn nk melancong plak kan.. tgh final nih.. apa2 pon thank la peda sbb sudi invite aku dari jadi fasi hinggalah ke mkn2 nih...


p/s: kepada semua yg gi dinner tu.. harap dpt jumpa lg di kem2 akan datang...