Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, November 27, 2008

Tagged by Suezack...


this tag is about workstation..
take picture at ur work station.. then upload it...

result...

ni la work station aku.. kat esso seberang jaya.. men wireless
hehehehe

next persons that i want to tag:

eim
anis
naz
sheila
jamie

Hutan Lipur Ulu Paip...

Ulu Paip

adik2 aku... cari port dulu nk lepak

abah aku dok tgk burung merbau... minat sgt tu..

ni la mama i... possing? no.1... hehehehe

kami tgh berendam... ahakz



assalammualaikum...

hollaaaa.... bertemu.. 1st skali nk bg tau.. aku dh ada kat penang... suka tk? suka la... ahakz..
ni nk crita la skit... dh semua adik bradik aku blk cuti nih.. mak aku plan la pi mandi kat sedim.. lgpn dia pon dh ambik cuti.. so pada 26hb 11 yg lalu kami pi la sedim.. on da way tukar plan plak nk pi mandi kat ulu paip sbb dgr kata kat sedim air deras a.k.a air laju ar... lgpn musim ujan kan..

masa on day way pi pondh ujan, nasib bek la smp jer kat sana tk ujan... bgs la..
smp jer... usha port dulu... tgk ada pondok baik punya... kita pon check in out.. cewaahhh..
then tambah melengahkan masa... aku selaku abg sulung pon trus terjun arr... duuusshhhh.. air berkocak.. ahakz... diikuti adik2 aku yg len...

conclusion nya... cepat tol penutup ek.. bgs la ada aktiviti mcm ni.. bleh mengeratkan silaturahim antara ahli keluarga aku... yela.. seblum2 ni.. umh aku tinggal mama, abah dan adik bongsu jer.. yg len semua blajar jauh.. aku melaka, adik aku sorg lg terengganu..

apa2 pon... kita enjoyy!!! ahakz..