Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, January 8, 2009

Adehh.. Hidup.. dan Cabaran..

Adehhh.. rajin plak aku tulis blog nih... ehmm hari ni org2 kat tmpt keja aku dok panggil aku 'jelatang' plak.. setengah hari aku siasat apa maksud tu rupanya nama drama kat tv rupanya... bleh kena woo dok pandai2 letak nama aku mcm tu.. ahakz.. kat tmpt keja aku ada yg tau aku dh single.. diorg pakat2 dok kanen kan aku dgn pompuan tu la pompuan ni la... masalahnya semua aweks2 kat kilang aku semua dh kawin, yg bujang pon semuanya tunang org.. mmg saja cari nahas tol la.. aku ni tk kata apa2, diorg yg lebih2.. ahakz.. kadang2 pikir nk tergelak jgk.. mcm tu la aku sejak dua menjak ni.. keja mengulat jer pastu dok bersembang dari satu department ke department yg len.. awal tahun keja tk byk sgt..

lupa nk bg tau.. aku dgn ex aku dh jadi kawan blk tapi kawan biasa jer la.. syukur sgt2.. at least aku tau keadaan dia mcm mana.. sihat ke tk.. aku pon ingat tahun nih nk kumpul duit byk2.. td bapak aku tanya aku suka myvi ke viva? terkezut aku.. haiii dia nk beli kat aku ker.. hahaha.. tp aku mmg nk ada keta aku sendiri.. aku tringin nk beli mitsubishi lancer evolation yg baru nih.. smart giler.. nk beli guna duit sendiri tau... tkper2, pasang angan2 dulu.. hehehe.. at least ada benda yg kita nk kejarkan ek.. ahakz.. esok keja lak.. jom tidooooo...

No comments: