Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, January 8, 2009

Kerja makin Banyak...

makin hari makin mendebarkan.. OPERATION...



untung jadi patung.. biar berlubang seluruh badan.. dia tetap dia..



huhuhuuhhu.. Alex.. tu la nama mat salleh yg baru jadi engineer kt tmpt keja aku.. dulu dia praktikal mcm aku jgk kat tmpt ni tp skrang org german antar dia datang kerja sini plak.. dia incharge ttg satu projek ni.. masalahnya aku yg sedang buat projek tu maka aku skrang bekerja bawah dia laaa.... Ya Allah, punya cerewet la diaaa... aku pkul 8 pg dapat task, pkul 1ptg dia mai tanya dah siap ker blum.. hamboiii.. rasa mcm android + robot plak aku ni.. huhuhuhu...

ni crita ttg hari ni la.. aku slalu check defect guna kaedah sampling.. kira kalo dlm 200 pieces tu aku ambik dlm 20 jer buat sample defect... lps kerja bawah dia nih, kalo ada 300 pieces defect parts.. kesemua 300 pieces aku kena inspect!!... mau berakar bontot aku nih... huhuhuhu... hari dari pkul 11pg smp 5ptg aku keja inspect jaaa... nk mengulat pi gosip2 pon tk sempat.. hahaha..

No comments: