Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, January 5, 2009

Masa... andai boleh diubah ke depan atau belakang...

ehmm.... mcm mana nk stat ek.. skrang ni dgn sapa jer aku jumpa tk kira la kwn2 ker member2 ker.. (sama ke kwn dgn member).. rakan2 kat tmpt kerja ker... semua nya aku crita masalah aku ni.. tujuannya cuma satu.. nk minta pandangan diorg dan cara2 nk menyelesaikan masalah aku tu.. aku pon dh semakin dapat trima yg aku kembali keseorangan a.k.a solo.. yang pasti, setiap kwn2 aku yg dh berpunya atau dh couple, aku slalu nasihat depa jgn jadi mcm aku.. hidup ni mmg slalu kena give and take.. tolak ansur.. saling percaya mempercayai.. nk jaga sekandang ayam lebih mudah dari nk jaga sesebuah hubungan... pandai2 aku jer buat perpatah sendiri.. hehehe

oklah.. tukar mood.. harini aku stat keja blk setelah seminggu lebih kilang shut down.. tk byk kerja pon yg aku buat harini... mengulat jer.. sembang sana sembang sini.. ronda sana ronda sini.. aku nih jenis tkbleh dok saja.. kalo dok saja lama2 nanti ngantuk la.. so sbb tu aku slalu pi cari kerja apa yg ada.. kalo dh tkdak kerja sgt.. belek2 buku kejuruteraan je la.. adehh...

skrang nih aku kuar dgn semua org.. semuanya hanya nk gembirakan hati dan lupakan semua kenangan pahit.. kadang2 dgn kwn yg tk penah aku kuar pon aku kuar jgk.. janji aku tk dok sorg2... tp dh stat keja ni kurang la skit kuar.. lgpn musim ujan kan..

tapi kalo pikir2 blk.. kadang2 masa pas aku sembahyang... bila aku dok atas sejadah.. aku rasa, nasib aku tk la seteruk sgt... teruk lg nasib rakyat2 palestin kat gaza sana.. ntah la.. aku doakan penderitaan mereka dpt dihenti dgn segera..

No comments: