Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, January 20, 2009

peNAt skit...

hollaaaa...

bertemu lg.. dh brapa hari tk tulis blog.. bkn malas tp rasa mcm malas ja.. ahakz.. bunyi mcm sama jer kan.. mmg malas pon sbb kerja byk skit nk kena wat masa keja siang hari jadi mlm pon sempat on9 jer then nk tulis blog plak dok tangguh2.. dok kata esok la, esok la.. smp la hari ni baru tulis.. isk2.. syah.. syahhh...

hari ni kerja aku jadi jurufoto jer.. ahakz.. jap2 kak halijah panggil aku suruh tangkap gambar operator susun metal box tk btul la.. jap2 dia panggil aku suruh tangkap gambar org guna mesin tk btul la.. jap2 dia suruh aku tangkap gambar cara2 nk check defect la.. ahakz.. tp enjoy la wat keja tuuu... tangkap gambar then masukkan dlm pc then send dlm file kak halijah tuu... at least tk la boring sgt harini...






haaaaa.. tu crita ttg kerja.. ni crita ttg len plak..

td masa blk kerja.. kat trafic light depan umh aku punya la lama aku tunggu... then ada keta family dok tepi aku.. dlm tu ada sorg kak tu dok dukung baby dia.. baby tu dok nangis... aku pon dok usha la baby tu... then baby tu bleh ter tgk aku plak.. aku wat la muka.. acecececececece kat baby tu... baby tu suka plak.. aku wat la lg... baby tu gelak.. perhhh.. syok plak rasa.. mak baby tu senyum jer kat aku.. ahakz.. comei tol baby tu.. dh la aku suka bdk2.. smp keta tu jalan, baby tu dok tgk aku... ahakz.. geram tol.. kalo dekat aku dh cubit pp dh.. ahakz..

No comments: