Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, March 9, 2009

Bye bye wira ku....

akhirnya... setelah 11 tahun memiliki kereta ni ia dijual jgk... byk la jgk kenangan aku dan family aku dgn wira ni... dari standard hingga ke seakan2 GSR... cewaahhh.. aku dok modifite... kalo nk kira byk duit aku melabur tu kira byk la jgk... ada la nk dekat rm2000 dah aku dok melabur utk kereta wira tu.. dari bumper depan blakang, skirting, spoiler, audio system, sport rim dgn cat semua skali la... tapi aku dok bikin skit2 la.. dari aku kat poli dulu smp la last year... pastu dgn wira tu la aku... aku... aku.... hehehehe... aku bawa kwn2 aku jalan2.. haaa... jgn pikir len plak..

sebenarnya aku nk jual bkn apa nyer.. sbb makan minyak kuat sgt.. mana tahan beb... pastu nk jaga maintainance lg keta ni byk ar jgk.. so pikir2 bek jual jer then ambik keta baru... haaaa... persoalannya.. kereta apa yg aku nk ambik pasni??? jeng jeng jeng... kita tunggguuuuu... ahakz...

tapi keta wira aku ni ada market jgk la.. jumaat lepas aku iklan kan dlm internet, sabtu dh ada 3 org call nk tgk.. tadi dh ada org mai tgk.. siap nk angkat cash trus keta tu.. bapak aku suruh hold dulu.. tunggu sapa letak harga paling tinggi.. tapi skrang paling tinggi rm10,000 la ada cina nk ambik... dari kuantan pon ada nk turun semata nk tgk wira nih jer... tgk ar sapa yg dok belai slalu keta nih... hahahaha...





No comments: