Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, March 30, 2009

Trip to Pangkor..

Hoollaaaa.... bertemu lagi...

ehhmmmm... sabtu yg lepas aku dgn bdk2 geng 'happening' gi trip ke pangkor lak.. ala geng2 yg jadi crew astro haritu... kali ni kami ke pangkor lak.. seramai 13 org makhluk yg dipanggil lelaki telah bertolak dgn berbekalkan 3 biji kereta.. hahaha.. NO GURLS ok!!!! ahakz.. only boys camp.. ahakz.. yela.. setelah penat bekerja, praktikal tu pon keja kan.. so kami pon ambik kata putus utk pergi bercuti la.. bg ilang stress skit... tension dgn keja la, life la.. at least pi nih dpt la ilangkan semua lara dihati...

kami bertolak sabtu pagi pas kumpul kt perda.. perjalanan dlm 2 jam lebih la then smp la ke jeti lumut.. pas parking keta semua maka bergerak la kitorg ke pangkor.. smp sana, trus nek van dan ke chalet trus.. kami bayar seorg RM100 sekali dgn chalet, transport van dari jeti ke chalet pi dan blk, bbq mlm hari, snorkling dan karaoke pada mlm tu.. kira orait la ek.. tk la mahal sgt.. ahakz

so smp jer trus check in chalet then siap ke snorkling smp la ptg.. ptg mandi laut lak tunggu air pasang skit.. mlm shopping2 jer.. bbq dan karaoke.. ahakz..

ahadnya lak pagi tu kami men kayak skit, mandi laut blk.. then baru blk siap2 utk check out.. huhuhuhu.. letih la jgk.. tp smp umh teringat blk semua nih.. ilang la penat tu.. ahakz..











2 comments:

Naz said...

Waaa... manyakkan ketamm...
SLurppp...

asteroide said...

waaa bestnye blh poyea2 ngn kwn2...