Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, April 19, 2009

ehmm... REport oh RepoRT....


adehhh... praktikal dh nk setel dh.. ikut2 dh abis dh pon 17/4 haritu.. tp saja gatai2 nk sambung smp 30hb nih sbb nk dpt fully elaun la.. tkmo la potong2.. zaman skrang kita cari duit bkn duit cari kita... tol tk.. ahakz.. ok la.. keja pon dh tk byk.. mengulat ja.. kadang2 jer buat keja.. tu pon sbb n ambik hati supervisor.. ahakz..

skrang ni nk crita ttg report praktikal lak.. aku dh siapkan dh.. then jumaat haritu nk pi print la kt umh kwn aku.. then mcm mana lak pendrive aku bleh corupt lak.. isk2.. tension tol..ilang semua report aku.. dh la aku tk save dlm laptop aku.. semua file ada kt kilang... maka terpaksa la mlm2 buta aku ke kilang semata2 nk ambik file report aku jer... tension beb... jumaat mlm tu semua pakat tanya.. haaaiii rajin buat OT mlm2 nih.. ahakz.. mkn dlm woooo... dh smp... bilik lak kunci.. nasib bek ada abg man.. aku guna pc kt bilik annealing ar tranfer file dlm pendrive nih... huhuhuhu... pastu dh setel baru blk trus pi print kt umh kwn aku.. sian dia.. tunggu aku lama...




esok nya tu lak.. aku, adib dan apit pi umh jamie, fan dgn epol... nk pi jilid report nih... bersemangat waja nih... kalah keta proton waja.. huhuhuhuh... smp2 sana.. epol dgn fan dok terhegeh2 baru dok edit report lak.. perhh... bleh mkn kasut saiz 7 nih.... kami pon tunggu la.. then rupanya2... aku buat report salah format lak.. aku ikut format pala otak aku sendiri... pala otak aku tol la... so terpaksa la aku blk umh mlm tu edit len... pagi ni pi antar kt umh kwn aku utk print len.. malu wooo dh la suruh org print, tk bayar apa2 lak.. tp aku dh janji kt dia nanti aku beli ink len kt dia... pastu nk pi jilid semua kedai tutup... terpaksa la pi smp sungai petani tu sbb kedah hari ahad diorg keja.. pi la jilid kat sana..

masalahnya lg lak... kedai tu ambik rm20 jer.. mmg murah giler ar.. tp diorg nih mcm tk yakin jer... dh la kata seminggu baru bleh siap... aku kata khamis ni kena siapkan jgk kalo tk aku buat kedai len... dia kata "insyaallah"... adehhh... risau wooo... aku kata kena jgk... dia jwb benda yg samaaa... dh tu.. dia siap tanya.. hard cover tu nk yg keras ke lembut??? adeh.. nama pon hard kan.. tkkn lembut lakkk.. tu yg lg merisaukan aku tuuu.. huhuhuhhuh... khamis ni kita sama2 nanti kan la.. samada aku pengsan kerana deadline atau gembira krn dh setell.... adehh... nasib ooo nasib...

1 comment:

Ara said...

huhu...sian shah....hrp2 ok la repot tu... org pn da abes prak...tp da anta da repot saye.. ;p