Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, June 21, 2009

FIFA confederations cup 2009 - Spain bleh menang kot..??

Fernando Torres


kih.. kih.. kih... (mcm penah baca jer org gelak mcm nih tp kt mana ek..).... wek2... Fifa konfredarasi 2009 dh mula dh... kalo nk tau, sepanyol masih belum kalah lagi.. ahakz.. tu la dream team aku dari euro lagi tuu... kalo nk tahu, majoriti pemain spain byk dari liverpool dan barcelona.. ahakz.. so tau2 jer la.. konfom mantop punya kan.. aku mmg tiap2 pagi bgn lewat sbb dok tgk game diorg nih la.. semalam diorg blasah africa selatan 2-0.. dasyat2... tk kalah lagi nih.. harap2 world cup tahun depan bleh champion la team aku nih.. ahakz.. aku dgn torres pon bleh kurang jer hebat nya kan.. adehh.. puji diri sendiri ar dh tkdak sapa nk puji.. dh la minggu ni men futsal 2 kali jer.. mcm mana nk perform nih.. tapi dalam pasukan spain, torres bukan full striker sbb position dia di ambil oleh david villa.. walau apa pon, dia tetap ikon aku lah.. cewahhh.. yo yo o jer... jersi aku tu buah hati aku cik cimot belikan kat nite market feringhi... baget nk key chain jer last2 tukar pi jersi plok.. thank you ek.. ahakz.. tp dia sokong chelsea.. tertiba jer.. wek~

ada gaya mcm pemain Spain tk?


Alonso

Team Spain a.k.a Espanol

Monday, June 15, 2009

Koleksi Tag Sem lps.... huhuhuhu

ntah la... benda nih dh jadi mcm koleksi dh.. hahahaha.. sejak2 aku dok involve teraktif dlm aktiviti kt UTeM nih... maka timbul la hobi nk kumpul tag nih... yela... aku dh join kena la simpan tag2 ni sbg kenangan la yg aku dh join aktiviti2 nih semua... lgpn aku pikir, masa blajar ni jer la kita nk aktif dlm program2 universiti nih... nanti dh keja manada pengalaman mcm ni dh..

lgpn byk faedah join nih... tambah kenalana.. bleh ragging2 skit.. ahakz.. tp kalo nk popular jadi fasi MHS la.. konfom semua junior kenai... hahahahaa... apa2 pon.. kalo aku rajin.. sem depan aku join la lg program2 ni.. kalo rajin la.. adehh..

masa jadi crew SPR UTeM

masa jadi Fasi Kem Explorasi

masa jadi crew AStro

masa jadi Fasi MHS 2008/2009

masa jadi crew Eco-Chalenger UTeM

masa jadi sukarelawan MITUN Universiti

Tunjuk Dasyat pLok...


hahahahahaa... (gelak kerek..)... dasyat tk aku... tu la akibat kebosanan melampau batasan berada di rumah sehingga menyebabkan aku tiap2 hari men ps2... men game mcm besa la.. of cos la men game bola... game bola yg aku men of cos la PES 2009... pro evolution soccer... dulu aku dok men FIFA then skrang ni dh tranformasi dh men PES plak.. hahahaha... so mcm biasa la.. aku tetap guna pasukan kegemaran aku la.. liverpool... hari2 dok men smp kira tahap dasyat tahap dewa dh...

cuba la tgk score tu... 13-0... ada bran!!!! hahahahaa... gelak jahat nih....

Tuesday, June 9, 2009

Sem baru?? huhuhhhu. miss my frens..

adehhh... pejam celik pejam celik kejap jer dh tahun 4 kan... dh kira tahap senior otai tahap dewa dh la nih ek.. hahahaha... rasa mcm kejap... ujung bulan ni dh nk gerak blk melaka.. wah wah wah... sem baru azam baru la ek... konon jer azam baru... tp kadang2 tgk dok mcm tu jer.. ahakz.. yg berubah subjek jer.. yg len sama.. perangai sama! hahahaha... ntah la.. praktikal 5 bulan then cuti 2 bulan maka 7 bulan la tk jumpa kwn2 BMFR semua... rindu giler ar... adehhh... adehh...








gambar2 tersebut sebahagian daripada aktiviti klas aku sem sebelum praktikal dulu.. masa tahun 3... adehh... mesti semua muka dh len pasni.. hahahaha