Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, July 29, 2009

boling bersama rakan se BMFR..



benda ni dh lama dh lepas tp baru upload sbb mcm biasa la nk kena tunggu gambar dari jamie j crown dulu baru bleh upload... hehehehe... ni gambar minggu lps kami g men boling sbb ada offer rm8.50 kot utk 2 frame kira baling bola 20 kali laaa... smp lenguh tgn kaki semua nih... adeh dan adeh lg... ada bdk2 ni yg training utk tournament ptg ni tp aku tk men kot sbb ada hal skit.. ahakz..





Thursday, July 23, 2009

3 budak sengal..!!!

dikala tiada aktiviti melanda isnin yg lalu.. maka ketiga2 mamat yg sebilik di rumah sewa nih pi la mydin utk berjalan release kan tension konon2... akibat tkdak benda nk beli... dan penat pusing2.. maka... maka.... huhuhuuhuhu... jadi la malaysian jack ass!!!... hahahaha



ayit stylo abis la tuu... hahaha







fan ala2 tony hawk tuu...

Tuesday, July 21, 2009

bufDay Nasrul a.k.a keeper 4 BMFR..!!!

jam skrang dh pkul 2 lebih... masih awal pagi lg nih... 2 jam yg lalu ada lah hari yg bermakna buat bdk bilik seblah umh sewa aku nih yg nama nya nasrul... hahahah.. dh genap 24 tahun dah mamat nih... so tepat jam 12 td kami pon wish a.k.a rumble dia... tapi tkbleh lebih2 tkt dia merajuk lak.. so kasi hantam biasa2 jer la.. apa2 pon.. HAPPY BUFDAY NAS..!!!

muka nas pas kena lumur dgn bedak.



celebrate bufday nas.. mkn2 skit


makan time..~


kek nasrull..!!!

Saturday, July 18, 2009

Gadik??? - air panas melaka

semlm a.k.a 18 julai tepat pkul 12mlm ke atas maka kami bdk2 bmfr gabungan 2 biji umh pi la mandi kolam air panas kat gadik alor gajah, melaka... best la jgk.. lama tk pi... kasi spa skit kt badan tu.. baru ada feel nk blajar nanti.. ahakz.. yo yo o jerr... man nite`s... ahakz.. gambar hasil ehsan dari mr jamie crown...

hehehe.. panas2 pon sempat senyum lg tuu...

bersembang apa la tu.. si izhar tu..

hehehe... seru aura

sensored kt peda.. hahaha

lep nk pijak pala zarul tuu...

perhh... muka2 otai level 2

W705..?? gewam2...


eeee.... kegeraman melanda...
dikala ada org tu menjanjikan...
sesuatu perjanjian..
dikala itu ada org tu inginkan bersama...
membeli pada waktu dan ketika yg sama..
tapi...
tapi...

dia jua membeli dahulu dari ku..
malah kemantapnya lebih2 lagi dari ku..
terkecima ketika..
gewam bercampur pendam..

adehhh.. apa aku dok merepek dok buat puisi ala2 sonik malam nih.. hahahaha.. eeee gewam tol la pada cimot yg membeli hp yg mantop tanpa pengetahuan ku... eeee... 1k lak tuu...


Aktiviti perTAMA klas sem nih... 4 BMFR


setelah hampir 7 bulan semua bawa haluan masing2.. kini lepas jumpa blk pada sem 1 tahun akhir ni maka ni la aktiviti pertama bersama kami... ok lah.. baru 1st time buat mcm ni men ramai2.. so ada la pro and con nyer.. tkper2.. pasni kita adjust bg puas lg men ek.. ahakz.. syok2... layan jer... ada setahun jer nk bersama nih..

tgh bahagi2 team.. men 28 org dgn 2 court bersebelahan..


dah abis men rehat dulu.. kasi peluh kering.. ahakz


bergambar dulu... kenangan nih.. hehehe

Saturday, July 11, 2009

dah SAmpAi mElaka dahh...!!

huhuhuhuh.. giler arr.. dh seminggu tk on9 tuu.. mana bleh tahan.. by da way... cheq dh smp melaka dh.. ada la jgk perubahan kt sini setelah 7 bulan meninggalkannya.. ahakz.. klas pon dh stat dh isnin lps.. byk tol projek nk kena buat.. pastu dgn psm lg.. adehh.. mmg memenatkan.. tp tkperla... dh tahun akhir kan.. kena pulun tol2 la... duit biasiswa tk masuk lg.. ingat nk tkar hp.. hp yg ada nih kamera rosak lak.. mcm mana nk tangkap gambar utk psm.. lgpn masa beli dulu pon hp second hand jer.. nk bajet la sgt.. sempat bertahan setahun jer la.. isk2... apa2 pon sem ni kena berjimat cermat la.. tkbleh boros sgt.. dh la berat makin naik.. kena jogging slalu nih.. ahakz.. yoyo o jer padahal bkn buat pon.. tp futsal kena men la.. kurang2 pon seminggu 2 kali ker... sem ni aku dok sebilik dan fan (zizan) dgn ayit... dlm bilik kira aku angah ar sbb si fan dh ngaku dia abg long... ayit paling kecik kt umh jadi mmg konfom jadi yg bongsu.. ejab aku bg dok sorg sbb dia byk komitmen sem nih.. dgn kelab kerex dia lg.. org kuat utem la katakan... so bilik dia tu bleh la dia buat opis dia.. nas dh nek atas dok dgn ash dan fifi.. kata tkmo blk la.. harammm!! ujung minggu blk jgk... midi still dgn lep.. tkbleh berpisah.. epol dgn hayat la kt bwh.. bdk2 desktop... hahahaha... ni pon ntah bila la aku nk post lg nih.. tenet tk masuk lg.. nih pon guna wifi cemei je ni kt umh...

Wednesday, July 1, 2009

pejam CELIK pejam CELIK...



adehhhh.... bola pon dh abis.. spain dpt no.3 jer.. kalah dgn usa.. adeh.. cimot lak gelak kt aku... huhuhuhu... kenapa dunia nih kejam..!!! (ayat iklan anak wayang)... ahakz... dah la sejak dua menjak nih aku men futsal asyik tk perform jer.. mungkin sbb berat makin naik kot.. ahakz.. nk losyen pembakar lemak tapi ada org tu tk bg... adeh.. dia kata panas la apa la padahal dia yg nk pakai... hehehe..




ok berbalik pada tajuk posting kali nih... ntah la.. aku rasa mcm kejap jer masa berlalu.. rasa mcm aku baru nk mula praktikal jer tp tgk2 rupanya dh nk blk UTeM ahad ni utk tahun akhir atau dlm bi nyer final year degree... cewaahhh.. ayat nk cantik.. tp dh dok lama kt penang nih rasa mcm malas lak nk blk sana.. tp kalo tk blk mcm mana nk trus kan degree aku yg berbaki setahun lg jer.. isk isk isk... dgn keadaan ekonomi tk menentu nih.. risau jgk.. tgk kwn2 aku yg grad dgn result mantop2 pon tk dpt2 keja lg.. tktau la kalo diorg demand ke company yg demand.. aku pon risau jgk.. tp kalo cimot dpt jadi pegawai, aku dok umh jer la.. hehehehe.. kalo dia dgr nih marah nih... konfom kena pangkah nih.. hahaha.. ni lah kehidupan namanya noh....