Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, July 11, 2009

dah SAmpAi mElaka dahh...!!

huhuhuhuh.. giler arr.. dh seminggu tk on9 tuu.. mana bleh tahan.. by da way... cheq dh smp melaka dh.. ada la jgk perubahan kt sini setelah 7 bulan meninggalkannya.. ahakz.. klas pon dh stat dh isnin lps.. byk tol projek nk kena buat.. pastu dgn psm lg.. adehh.. mmg memenatkan.. tp tkperla... dh tahun akhir kan.. kena pulun tol2 la... duit biasiswa tk masuk lg.. ingat nk tkar hp.. hp yg ada nih kamera rosak lak.. mcm mana nk tangkap gambar utk psm.. lgpn masa beli dulu pon hp second hand jer.. nk bajet la sgt.. sempat bertahan setahun jer la.. isk2... apa2 pon sem ni kena berjimat cermat la.. tkbleh boros sgt.. dh la berat makin naik.. kena jogging slalu nih.. ahakz.. yoyo o jer padahal bkn buat pon.. tp futsal kena men la.. kurang2 pon seminggu 2 kali ker... sem ni aku dok sebilik dan fan (zizan) dgn ayit... dlm bilik kira aku angah ar sbb si fan dh ngaku dia abg long... ayit paling kecik kt umh jadi mmg konfom jadi yg bongsu.. ejab aku bg dok sorg sbb dia byk komitmen sem nih.. dgn kelab kerex dia lg.. org kuat utem la katakan... so bilik dia tu bleh la dia buat opis dia.. nas dh nek atas dok dgn ash dan fifi.. kata tkmo blk la.. harammm!! ujung minggu blk jgk... midi still dgn lep.. tkbleh berpisah.. epol dgn hayat la kt bwh.. bdk2 desktop... hahahaha... ni pon ntah bila la aku nk post lg nih.. tenet tk masuk lg.. nih pon guna wifi cemei je ni kt umh...

No comments: