Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, September 10, 2009

Harini aku sakit hati...

ntah la... harini aku tol2 sakit hati... ingat bleh la gi klas dgn hati yg senang tp tgk2... ehmmm... 1st skali aku sakit hati bila kerja khusus JDM yg aku dh cari maklumat 2 hari yg lepas, pastu aku bg kt group aku suruh just baca then masukkan dlm report jer... tp tk print2 lg smp ke harini... sepatutnya harini hantar tapi print pon blum... siap bleh tanya aku, hantar harini ke esok... sapa tk sakit hati... aku tk kisah kalo nk hantar lewat pon, tapi masalahnya tajuk yg aku buat tu sama dgn group len...aku tk tiru pon, kebetulan sama... tapi macam tk best la bila org yg tajuk sama dgn kita hantar harini, kita hantar esok.. kalo aku jadi lecturer, mesti aku akan kata group yg hantar lewat ni mesti tiru or curi tajuk group yg hantar sebelum ni, tol tk? mmg sakit hati la aku... aku cari maklumat tu bagai nk rak, siap dgn keratan akhbar lg... ehmmm..



berbuka bersama2...


6 comments:

Halimah Halim said...

sabar syah..kite sume stress kan??hmmm..kekadang bile seswatu xkene dengan apa yang kita rase..mesti kita akan rasa marah..semua orang macm tuh...mungkin dorang xsengaja nak tinggalkan ko..janganla marah ye..bwakkan bersabar..

xpelah..apa yg ko dah bagi kat diorang tuh..halalkanlah..anggaplah ini satu cabaran pd bulan puasa ni..

walaupon sesakit hati mana pun hang, syukurlah kita masih punya teman, aku dah pnah kne lagi teruk dr hang..ni bru ujian sket jek..

xpela sekali skala jalan kaki..hehe..exercise!

suEzaCk said...

sabar ye syah..
biasa la tu..
sabar byk2 k!
;)

anizsDANbintang... said...
This comment has been removed by the author.
anizsDANbintang... said...

"One who looks for a friend without faults will have none.."
-Hasidic Saying-

W[A]NZAI said...

huhuhuu sedey nya entry ko neh..thn sbr eyh..sbr tu separuh drpd iman..hehehee~

Deqna A.J said...

lek r weyh.xmo tensen2,,

ade hikmah le tu..