Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, October 14, 2009

13 Oktober 2009.. terbaik...

First skali aku nk crita... aku buat blog nih aku tk penah minta sapa2 baca pon... ni blog aku, so aku buat sbb diri aku... aku tk penah publish kat mana2 pon selain kat friendster aku dgn kat facebook aku.. itu pon sbb aku dh register under blogger utem dan penang... so salah satu syaratnya aku kena letak link ni dlm mana2 page profile aku... tu jer.. dan aku ada pengikut blogger aku sendiri... jadi aku rasa aku tk paksa pon sapa2 suruh baca... kalo ada yg terasa dgn posting aku.. aku nk buat mcm mana... dh nih blog aku... hahahaha



harini kalo tgk pada tarikh tu mmg best la... best sbb apa? hahahaha... best sbb keja bisnes bdk2 group aku lg satu tk siap so aku tkbleh present... video?? nanti2 la aku story... bg benda ni sunyi skit dulu... ntah la... kalo kita tgh stress... buat persiapan then tiba2 tgh jalan tk menjadi.. mesti tension kan... pastu ada org nk approach tanya mcm2 lak.. mesti lg stress kan... so aku rasa la.. kalo la tgk org tu tgh stress atau tension, just bayangkan kita dok kt tmpt dia then pikir la kalo org push2 kita masa kita tgh stress... apa reaksi kita waktu tu... so jgn judge org hanya kerana anda tk berada di tmpt dia... itu baru tk matang nama nya.. aku tlg define kan nih.. :P

hahahahaha... dan kalo2 rasa kita tu bawah 25thn ke bawah.... plz plz n plz jgn cakap soal professional... its just not a proper word to use... benda yg bermain dgn emosi nih tk mengira umur.. so kita kena paham2 la noh..

anyway.. aku seronok tgk bdk2 klas aku enjoy dlm klas td.. dua2 group yg present pon sempoi2... tahniah la aku ucapkan.... kadang2 org yg tgh seronok ni terlupa, ada org yg len yg tgh berduka... so be alert with the environment...

3 comments:

Halimah Halim said...

sume org kecewa jugak..cume jgn sebb tuh ko rasa kami lupa..

xpe syah...minggu depan..chaiyok2..drama arahan ko mesti mantap.:p

Nor Suhaila @ iela said...

waah..adik akak...
terkejut akak bce perenggan 1st tuh..
napa nih..?? kene jugak kew..??
lantak laaa.. jgn di layan sgt..
lagih layan mereng kite nti...
eheheee...

biler nk balik northern nih..??
n aktiviti makin byk..
ada plan nk serang lumut ngan genting nih..
ehehee...

Syah said...

nk blk northern la nih... masa jer tk mengizinkan.. haritu jumpa geng2 vivac melaka kt tasik air keroh... hahaha