Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, October 18, 2009

Dah jadi Mantap SPR UTem...




waaahhhhh.. dulu slalu dok dgr apa tu mantan... knp bila org lama skit dipanggil mantan.... last2 skali aku lak dh jadi mantan... ahakz... mantan tu mcm bekas ahli jawatankuasa bg sesuatu organisasi la... ia akan memantau perkembangan organisasi tersebut... kelmarin ada satu majlis penyampaian sijil bg mantan2 SPR UTeM 2008... ada la dlm 4 sijil yg aku dpt utk SPR UTeM jer... alhamdulilah la... masa aku tahun 3 dulu mmg aktif... skrang ni dh nek tahun 4 dh pencen dh... nk fokus on study gitu.. ewah... poyos giler ayat... ahakz.. tp semua Majlis Tertinggi dpt kumpul blk kira ok la... bkn slalu ada peluang mcm ni... tu la ingat pasni nk apply mintak jadi pegawai SPRM laa... kabel dh ada... tp tu la.. kena melalui SPA lak.. tu yg malas tu... kena ada luck terpanggil utk interview tu bgs la... isk2.. apa2 pon... semua pengalaman tu akan ku simpan... ahakz




1 comment:

yana said...

bgs la...upernyer pnh msuk spr dulu...