Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, November 22, 2009

Industry Visit to Steelcase ke The Mines...


semlm pada hari sabtu bersamaan 20hb, aku dan bdk2 klas aku semua kena gi lawatan industri di puchong... kilang perabot yg mengamalkan design for environment bernama Steelcase. kilang amerika tu.. hahaha.. so pagi tu pkul 7pg kami pon gerak la dari UTeM ke puchong.. pi 2 bijik bas sbb bdk klas aku ja dah 48 org dh.. termasuk lecturer lg.. so smp sana... kami pon di berikan taklimat then buat lawatan seluruh kilang tersebut... kesemua perabot kilang tu di import ke luar negara... so bleh bajet ar harga kerusi meja buatan kilang tu brapa ringgit...






pas mayang jumaat... jeng jeng jeng... alang2 menyeluk pekasam... biar smp ke lengan tol tk.. maka The Mines pon dah dekat... kami pon dibawa la ke shoping complex tu... hahaha... dari pkul 3 smp pkul 6 kami dibenarkan lepak kat sana... smp tktau nk buat apa ntah... 3 jam kat sana.. hahaha... ada yg men snorker, boling, karaoke la.. tgk wyg pon ada kot.. yg shoping pon ada... sakan tol.. hahahaha... dlm pkul 6.30ptg tu kami gerak blk ke melaka ar... best siotttt... ewahhh..












Saturday, November 21, 2009

Air Panas Gadek lagi...



hahahahaha.... setelah tamat jer presentation PSM 1 siang tu... malam tu kami trus buat plan ar... apa program yg nk kena isi selama 5 hari di Melaka sehingga menanti hari ke kursus di Klebang pada 23hb ni lak... so mlm tu kami plan la gi Gadek... mandi air panas.. kasi cuci badan dan otak skit setelah berhempas pulas dgn PSM dan Final exam lg... hahahaha


meeting ttg perjalanan mlm nih


tgk apa ntah dlm bonet tu


welcome to Gadek


ada p ramlee lak dlm ni



bawa shahrol yg 1st time ker sini


Thursday, November 19, 2009

Tamat sudah semester ini...

fuh... lega... setelah tamatnya presentation PSM 1 pAGi tadi
maka telah tamat la semester 1 tahun 4 nih...
1 semester lagi jer tinggal nk grad..
pelbagai dugaan lg akan datang...

dulu masa diploma..
rasa mcm tk sabar jer nk sambung degree
tapi
bila dah sambung degree
setiap hari dok kira..
bila la nk abis blajar nih...
hahahahahaha....

Wednesday, November 11, 2009

Prestasi semakin menurun... 'sukan'


huhuhu... game demi game... jumlah gol aku makin kurang.. hari ni? langsung tkdak gol.. td lawan dgn bdk2 management... so this was the end of our futsal tour for this semester... mula2 kami lawan dgn proses, pastu bahan, robotik dan last skali ni management.... so semua klas dalam tahun 4 FKP dah lawan dah la... walaupon semuanya menang... ewah.. kerek sial... tp.. tp... prestasi aku makin menurun seiring dgn team pilihan aku dalam premier league... huhuhuhu


dah la td men tkbleh fokus... hehehehe... sbb.. sbb... sbb.. dok tringat kt kwn2... aku rasa mcm aku dah bg kwn2 kecik hati kt aku la... yela.. men futsal td bkn semua yg men.. bdk2 umh aku jer.. so bdk2 klas aku yg len ada yg nk men tp org dh cukup... so mesti diorg kecik hati.. sbb kat klas aku semuanya bleh men futsal... bdk2 klas aku jer dh bleh buat 4 team dah... semua hebat2 lak tu... 1st team ke, 2nd team ke, 3rd team ker... semua nya level mcm 1st team... so sakit ar kalo nk lawan dgn 4BMFR.... hahahaha...



tkper2.... minggu depan kita 1 klas men skali sama2.. like old time... ewahhh.. tp.. tp.. tp.. bdk2 bahan ajak repeat plok... hehehe... tkper2... yg penting exam tinggal last paper jer... pastu sakit ar dgn DFE lg... aiyooo...


mcm penah tgk jer baju nih..

Sunday, November 8, 2009

2 Paper to go.. huhuhu



ni la first time aku final exam ambik paper paling skit jer.. 4 paper jer... kalo tidak... slalunya 5 paper dan ke atas... so kalo tkbleh score jgk tktau la... score maksud aku nih bukannya nk dpt dekan ker 3.5 ke atas ke.. sbb tu terlalu tinggi bg aku... score maksud aku ialah dpt naikkan pointer aku la... bg kukuh skit.. nk dpt 1st level degree mmg susah ar...



hari ni bdk2 umh aku gi berjuang ambik paper arab... tinggal lah aku, ayit, ash dgn nas jer tk ambik sbb dh ambik dh dulu... tp aku rasa paper arab diorg ni bleh tlg kot.. sbb aku tgk carry mark tinggi2 ja... nyesal lak dulu aku ambik jepun... dh la tk score.. pointer jatuh lak... ada lg 2 paper jer tinggal... DFMA dgn bisnes... isk2... makin skit paper makin malas plak... dgr kat cimot mau nyer dia mengamuk nih... hahahaha.. apa2 pon... sem ni kena naikkan pointer..!! Gabante!!

Thursday, November 5, 2009

Selamat Hari Jadi kawan ku - Fifi...

sebelum kejadian.. jam 11.58 malam




jam menunjukkan 11.50 mlm dah... lagi 10 minit ialah harijadi housemate aku namanya fifi... hahaha... dak comei sorg ni mmg dh 2,3 hari kami dok mark dh sbb bufday dia semlm.. so kami semua sepakat tepat jam 12 malam mmg nk rumble dia pastu ejab dgn nas dah bancuh air terbaik punya... hahaha... apa lg.. waktu berdetik.. masa bergerak... tit.. tit.. tit..


selepas jam menunjukkan 12.01 malam


mangsa diheret ke toilet.. masa utk dituangkan air azimat




happy bufday fifi ke 24 thn... hahaha