Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, December 25, 2009

Avatar... Terbaik...



huh... harini meluangkan masa bersama cimot di penang... yela pasni susah dh nk kuar pusing2 penang... knp?? jawapan nya.... tunggggguuuuu... hahahaha... harini gi tgk wyg kat gurney... perhhh perhhh dan perh lagi... ramai gila org kat gurney plaza... yg pelik nya... masuk2 jer gurney baru kami perasan.... kami ni mcm org dari tempat asing plak... yela... semua cinaaaaaa jerrr... siap kami bleh men lawan2 teka lagi... sapa jumpa org melayu selain pekerja kat sana dia menang... smp mcm tu skali.. mmg janggal rasanya... tp niat tu kena diutama kan... AVATAR...!! dh lama nk tgk tp tk kesampaian... last2 pi la beli tiket... pastu ada lak yg 3D... maklum la org biasa2 mcm kami ni mana penah tgk wyg 3D, so ni la 1st time.. tu yg saja nk try tu... tp mmg best gilerrrrr arrr... 4/5 bintang diberikan la pada filem ni.. tambah2 tgk 3D plak.. mmg gambar tu nmpk real ar... timbul2 lg.. siap ada org menjerit kat sebelah aku... yg tk syok nya... filem tu smp nk dekat 3 jam... so lenguh ar pkai spec 3D smp 3 jam weiiii... agak2 ar...

pas tgk wyg... gi mkn jap kat dlm tu.. then org makin ramai ar... yela nk count down christmas kat gurney... yg aku hairannya... yg raya tu org yg beragama kristian kan.. tp aku tgk ada plak org melayu yg beria-ria dok count down, siap pkai topi santa lg tu... isk2... aaaa lu pikir la sendiri ek... adehhhh... pungggaahhhh...


No comments: