Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, December 15, 2009

GPMS - Tanggungjwb Baru

salam...

baru2 ni aku gi majlis makan malam GPMS (gabungan pelajar melayu semenanjung) bahagian Pulau Pinang punyaa... mmg segan pada mulanya sbb aku tk kenal sapa pon... dh la ni 1st time perjumpaan aku so agak kekok jgk la... nasib la aku pi dgn kwn aku nih... pastu si alip yg ajak aku join gpms ni pon ada jgk.. so diorg kenal2 kan la aku dgn diorg nih...


mula2 aku masuk sbb nk bg cukup korum jer... nk tambah ahli masa undian peringkat kebangsaan kat shah alam baru2 nih... last2 trus jadi ydp...

tujuan majlis tu adalah majlis pertauliahan sijil dan jawatan setiap exco gpms pulau pinang... so pasni aku ada tanggungjwb baru la selama 3thn atau pon satu penggal... adehhhh... tp kalo aku nk aktif pon maybe pas bulan 6, 2010 nih la kot sbb waktu tu aku dh abis blajar dah... insyaallah...



1 comment:

dhiya said...

wow..terus dapt ydp seh..

xaci2...
giler pangkat erk...

heheheh