Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, January 8, 2009

Kerja makin Banyak...

makin hari makin mendebarkan.. OPERATION...



untung jadi patung.. biar berlubang seluruh badan.. dia tetap dia..



huhuhuuhhu.. Alex.. tu la nama mat salleh yg baru jadi engineer kt tmpt keja aku.. dulu dia praktikal mcm aku jgk kat tmpt ni tp skrang org german antar dia datang kerja sini plak.. dia incharge ttg satu projek ni.. masalahnya aku yg sedang buat projek tu maka aku skrang bekerja bawah dia laaa.... Ya Allah, punya cerewet la diaaa... aku pkul 8 pg dapat task, pkul 1ptg dia mai tanya dah siap ker blum.. hamboiii.. rasa mcm android + robot plak aku ni.. huhuhuhu...

ni crita ttg hari ni la.. aku slalu check defect guna kaedah sampling.. kira kalo dlm 200 pieces tu aku ambik dlm 20 jer buat sample defect... lps kerja bawah dia nih, kalo ada 300 pieces defect parts.. kesemua 300 pieces aku kena inspect!!... mau berakar bontot aku nih... huhuhuhu... hari dari pkul 11pg smp 5ptg aku keja inspect jaaa... nk mengulat pi gosip2 pon tk sempat.. hahaha..

Adehh.. Hidup.. dan Cabaran..

Adehhh.. rajin plak aku tulis blog nih... ehmm hari ni org2 kat tmpt keja aku dok panggil aku 'jelatang' plak.. setengah hari aku siasat apa maksud tu rupanya nama drama kat tv rupanya... bleh kena woo dok pandai2 letak nama aku mcm tu.. ahakz.. kat tmpt keja aku ada yg tau aku dh single.. diorg pakat2 dok kanen kan aku dgn pompuan tu la pompuan ni la... masalahnya semua aweks2 kat kilang aku semua dh kawin, yg bujang pon semuanya tunang org.. mmg saja cari nahas tol la.. aku ni tk kata apa2, diorg yg lebih2.. ahakz.. kadang2 pikir nk tergelak jgk.. mcm tu la aku sejak dua menjak ni.. keja mengulat jer pastu dok bersembang dari satu department ke department yg len.. awal tahun keja tk byk sgt..

lupa nk bg tau.. aku dgn ex aku dh jadi kawan blk tapi kawan biasa jer la.. syukur sgt2.. at least aku tau keadaan dia mcm mana.. sihat ke tk.. aku pon ingat tahun nih nk kumpul duit byk2.. td bapak aku tanya aku suka myvi ke viva? terkezut aku.. haiii dia nk beli kat aku ker.. hahaha.. tp aku mmg nk ada keta aku sendiri.. aku tringin nk beli mitsubishi lancer evolation yg baru nih.. smart giler.. nk beli guna duit sendiri tau... tkper2, pasang angan2 dulu.. hehehe.. at least ada benda yg kita nk kejarkan ek.. ahakz.. esok keja lak.. jom tidooooo...