Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Monday, February 9, 2009

adehhh... akhirnya.. projek.. aku.. dan dot.. dot

paperwork projek aku...

masa : 3 ptg
hari: jumaat
Keadaan: baru blk mengulat pas sembahyang jumaat
kilang: agak lenggang, biasala jumaat


tiba-tiba...

"sapirul..." eh eh.. amoi mana panggil nama aku ni tertiba jer masa aku baru kuar dari toilet... "sapirul ek.. mcm mana mau eja lu punya nama. i mau taip dalam itu list..." kata supervisor aku yg tertiba muncul dari mana ntah pon tktau tertiba ada kat blakang aku.. then aku bg tau la mcm mana nk eja nama aku dan aku tanya kenapa.. lalu dia suruh aku ikut dia masuk opis dia.. aku pon ikut la.. tkkn nk melawan plak.. kang tk pasal2 kena repeat pratikal training aku ni plak sem dpn...

" i mau masukkan nama u dlm projek ini la... lgpn u ada lg 3 bulan dekat sini kan..." kata supervisor aku... aku angguk jer la.. then baru la dia brief kat aku.. rupanya dia kena wat satu projek besar jgk la untuk kilang aku ni dalam bidang QA dan cost reduction.. so dia dh tubuhkan satu team utk projek ni yg terdiri dari dia a.k.a asst manager QA pastu ada beberapa engineer and technician dan last org yg keenam tu baru la aku.. trainee jer... tp berbangga la jgk sbb terpilih dlm projek nih... ada la jgk sumbangan aku pada kilang ni sebelum aku kuar nanti.. tp pecah pala jgk la... setel je brief ttg projek.. aku kena pi meeting la.. jumpa org tu la.. jumpa org nih la.. buat graf, SPC, adehhh.. paperwork tiap2 masa kena usung jer... huhuhuuh... harap2 dpt siapkan la.. tp ni projek jangka panjang punya... huhuhhuh...