Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, February 15, 2009

www.peroduavivaclub.com


holaaaa.....

bertemu kembali... ahakz...

kelmarin sabtu bersamaan 14/2.. ketika org len dok bz sambut valentime yg tk sesuai bg aku utk sambut tu.. aku pon pergi jugak la menyambut... tp bkn valentime... aku pi dgn kak iela a.k.a senior otai aku masa poli dulu smp la kat utem ker gathering TT a.k.a 'teh tarik' corner kat pantai molek then trus lepak kat dataran semilang... cewaahhhh... gua club viva.. jgn jeles.. ada bran?? jom ar joinn..

crita dia mcm ni... aku pon tk tau ttg kewujudan club nih.. kak iela la yg ajak aku join teman dia pi TT nih.. aku pon minat jgk club2 keta nih... bertuah la aku join.. sbb semuanya ahli2 tk kira la dh kawin ke atau bujang semua sempoi2... dari ipoh smp la perlis.. semua rancak jer.. bleh tambah kenalan lg tol tk.. berkwn biar beribu..

aktiviti kami stat dari berkumpul geng2 semua kt dewan haji badawi then konvoi ke pantai molek... smp sana lepak jap then ada ais breaking plak.. perh... teringat zaman2 orentasi dulu masa skolah nohhh... pastu.. dh kenai2 semua.. kita enjoy arr..!!! ahakz.. men bola sepak pantai, mkn2 epal tergantung.. last skali kita men tarik tali arr... ahakz.. nk terkeluar urat tuu... ahakz.. pastu mkn jap.. siap2 then konvoi ke dataran semilang kat juru sana noh.. saja pi kot jauh tu sbb nk pormot club kat atas jalan... hahahaha... smp sana... ada ucapan skit.. sembang2.. pastu ada bg cenderahati dan sesi bergambar laa...

apa2 pon mmg sempoi la... sapa2 yg ada viva kat luar sana... JOM AR JOIN..!!! tkdak viva pon bleh join.. mcm aku..!!! hahahahaha... tambah kenalan beb... tk rugi...







aku dgn kak iela..