Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, February 22, 2009

Jeans??? huhuhu... penat...

salam...

huhuhuhuhu.. harini aku nk story ttg jeans... kisah dia bermula mcm nih.. aku nk jarang la shoping sgt.. beli bila perlu.. cewaahhh.. then aku last sem ada la beli sehelai levis ori kt melaka.. ejab ar dok perhangat aku sem lps pas elaun aku masuk.. trus aku tangkap ar.. nk jadikan cerita.. skrang ni masa prkatikal aku dok pkai jeans tu... gila ar pkai levis ori masa keja... nk wat mcm mana.. sluar jeans aku yg len 'season'nya dasyat sgt.. tk bleh pkai kat kilang.. adehh.. so aku pkai la.. then jumaat lepas aku tertiba rajin pi mengecat plak.. tertumpah cat kt sluar ar.. waaaaaaaaaaa.... sadih tol la.. so aku nk kuar dh tkder sluar ar nk pkai..




so hari ni aku kuar ar dgn miejo... pi la cari sluar smp kt queenbay (QB) tu.. aku tgk si zizan tu pkai mcm smart jer sehelai sluar tu masa rancangan jozan.. then aku baru tringat yg kwn aku jamie pon ada pkai seluar jeans tu jgk... tu yg aku pi cari.. tp aku tktau brand apa.. waaaaaa... siannya aku...

ni crita lgia best... dh la cari tk jumpa.. masa blk nk bayar kt parking tertiba mesin tu telan kad parking ar... panas beb... kena nek tingkat 3 plak dgn miejo pi cari opis parking tu... adehh.. then tunggu lak technician QB tu repair.. ehmm... akhirnya.. dpt jgk... tp bkn jeans.. dpt tiket parking blk... huhuhuhuhu... tkper2.. usaha tu tetap di teruskan... dh la ps2 aku rosak.. lg tension...!!!