Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, March 14, 2009

PeNaT... huh?

akhirnya.. tiba la jgk hari jumaat... waaaaaaa... mingu ni mingu yg memenatkan... dari selasa smp jumaat kerja bertimbun... kalo aku ada OT dh tentu aku dh buat dh.. nasib bek tkder jer.. adehhh..

kisahnya bermula...

selasa lps... ada return glass sebyk 3000 pieces lebih dari schott glass thailand.. diorg inspect tk btul so diorg return kt schott glass malaysia suruh justified blk.. memandang kan aku tkder kerja a.k.a kuat mengulat sgt... maka aku diminta la buat inspection tu... baget ingat kena buat sampling jer.. rupanya 100% inspection... mati woooo... dh tu... hari rabu baru boss aku kata nk jumaat ni jgk siap... urgent sbb nk kena antar report ke schott glass jepun... perhhh... gila ahh... smp mlm tido pon mimpi buat inspection woooo... ahakz.. smp pekerja2 sana pon kata.. ni la pengalaman kerja yg aku tk mungkin akan lupa kan.. ahakz.. tol2.. mmg tkbleh lupa ar... nasib bek hari ni sempat jgk siap berkat pertolongan pekerja2 situ jgk.. aku pon makin tension maka buat kerja pon halai balai jer la... ahakz..

sabtu ahad.. rehat PUAS2!!!!...