Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, March 24, 2009

Sukaria Ceria.. Channel 611... Astro Ceria


Stage


berberkat sms dari fan zizan yg mengacau aku ketika kerja minggu2 yg lalu utk mengajak aku jadi crew ni hingga la melekat menjadi crew astro ceria ni dgn geng2 anak antu yg len.. hahaha...




crita bermula pada ptg sabtu tu kami berkumpul dekat hospital seberang jaya then bas crew (bas skolah jer) dtg jemput trus bawa kami ker kem plkn kat sungai duri.. kt sana la kitorg tido..

smp sana ada briefing skit.. semuanya 250 org crew masuk dgn bdk2 usm lg.. geng2 belia lg.. mlm tu ada la briefing skit dan bahagi tugas.. tido kena awal sbb ahad pagi pkul 4 dh kena ready dan bas gerak ke stadium batu kawan pkul 4.30pagi... tum tang tum tang pkul 5.30 pagi kami semua dah stat buat keja masing2 dh... group aku"group happening".. hahahaha.. seramai anggota 7 jantan 3 perempuan memulakan tugas sebgai crew jaga backstage.. hahahha.. tu la tugas kami.. mcm2 kerenah la dpt tgk.. artis2 semua ok.. yg tk ok ialah PR diorg.. cerewet yg amat.. aku keja lari jer.. tkt kena marah... ahakz... tp mmg best la.. pengalaman semua ni...



Aswad.. line clear


Nadia redah jerrr..




Belakang tadbir...