Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, March 26, 2009

Minggu yg TenAt... TAMAT...

adehh.. bermula dari isnin haritu smp la ke hari ni.. byk tol la keja kena buat... penat wooo..

pagi2 isnin dari kena buat inspection smp 2000 pieces lebih return glass a.k.a glass reject dari customer... masalahnya customer tu dari CANON... tu mmg cerewet la diorg.. boss nk siap semua kerja skali dgn report rabu seblm pkul 12 tgh hari kerana ada visitor dari jepun nk dtg tgk glass reject... adehhh... kalut la aku inspect tp aku buat cincai jer... tgh stress kan.. dah tu hari rabu pagi tu kena sound la dgn supervisor aku.. aku silap buat pie chart.. adehh.. siap dia perli aku lg "mcm ni ker bdk U buat kerja?? kalo just buat chart simple mcm ni bdk2 spm pon bleh buat..." perh... berbulu jer telinga aku.. sbb pikir2 dia tu bakal bg markah kt aku jer tu yg buat aku sabar jer tu... masalahnya dia tu tk paham apa yg dimaksudkan dgn 'CHART'...

kita buat chart utk mudahkan jadual or table yg complicated.. kalo table tu dh simple apa gunanya chart lg.. buat menyemak jer.. tkper2.. aku sabar jer... dlm hati kata.. aku dtg sini sbb nk blajar.. then rabu tu rupanya si jepun tu dtg tgk glass tk smp 5 minit pon... report tu pon dia tk tgk.. adehh... panas jer.. hari ni aku masam muka jer.. supervisor aku perasan kot.. dia jumpa aku dia senyum jer.. siap wish "morning" kt aku lg.. nk ambik hati la tu konon2...

esok aku cuti.. legaaaa... sabtu trip ke pangkor... dgn geng2 happening.. hahahaha