Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, April 9, 2009

Setel sudah Misi Internship aku..~~

fuuhhhhh legaaa... burrppp.. opss.. tgk, dh sendawa dh.. ahakz..

kelmarin dh setel dh benda yg sepatutnya perlu dilakukan oleh student2 utem yg buat praktikal iaitu presentation latihan industri... tk siap la mlm seblm tu aku buat poster smp pkul 2pg.. akhirnya berbaloi jgk la.. nasib bek la supervisor aku pon bg good compliment.. cewwahh speaking lak.. logbook pon aku sempat up to date kan.. slide isnin baru buat.. ahakz.. present hari rabu.. adehh.. jgn amalkan keja last minit.. ahakz..


kelmarin byk jgk la aku tersasul dan ulang benda yg sama masa present tu.. adehh.. dh la booking meeting room tk reti nk buka lcd skrin lak.. ke hulu hilir cari org technical service.. ahakz.. sebenarnya aku tk tkt sgt nk present dgn Pn syamimi tuu.. sbb dia tu sempoi jer.. friendly dan friendster.... ahakz.. yg aku tkt ialah nk present depan supervisor aku.. yela.. bayangkan la.. aku ada kwn yg cekap memasak, aku lak reti masak skit2 jer.. then aku diminta crita ttg hal masakan pada org len dan pada waktu yg sama kwn aku yg cekap memasak tu ada skali dgn aku.. so apa yg aku akan rasa mcm nk terang tu..?? mesti la aku rasa... "eeee.. dh la aku nk baru setahun jagung nk kena explain dgn org yg lebih mahir lak.. kalo silap malu wooo.." haaa tu yg menyebabkan aku tkt tu...



tp syukur la.. supervisor aku pon puji2 aku.. kata independent la.. rajin la.. good comunication skill la.. ahakz.. siap offer keja lg pas aku graduate nanti.. senyum lebar ar pn syamimi dah ada org puji student dia... kuang3...