Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, May 8, 2009

Baling - ULu legong - Air pAnas


adehhh.. dh nk dekat seminggu dh baru nk masuk dlm blog.. hahaha.. nk buat mcm mana... sejak2 tk keja dh nih.. mood nk menulis kureng skit la... maklum la.. keja mkn tido jer.. ahakz..

ok berbalik pada crita air panas nih... di sbbkan aku last keja khamis lps.. so bdk2 kilang aku buat la farewell kt aku di ulu legong.. diorg collect duit buat bbq utk aku.. perhhh.. terharu lak plak.. hehehe... so ptg 1 mei tu kitorg pi la berkelah @ berkhemah @ bersantai kat ulu legong... gerak 4 biji keja.. satu keta family sbb abg man bawa family dia pi skali... yg len semua jantan la.. smp sana dh nk magrib dh.. pasang khemah semua then trus la prepare utk bbq.. smua dh lapau dh tu... jauh wooo... nk dekat 2 jam jgk la..

then dlm pkul 9 mlm mcm tu stat la aktiviti bbq... aku?? aku mengulat jer kt tepi.. farewell utk aku kan.. tkkn aku kena bakar ayam plak... hahahaha.. kerek tu.. ayat tu la yg buat aku terbuang dulu dlm kolam air panas tu.. sori la tkder gambar masa mandi air panas.. wap byk dowh.. tangkap gambar pon blur2 jer.. so pg keesokkan harinya dlm pkul 6pagi kami pon blk la... tp serius la.. makin lewat mlm makin ramai org dtg.. air kolam dari jernih smp keruh ar.. hehehehe...



khemah aku paling cute.. hahaaha.. adik punya

aku tkder la dlm pic di atas.. sbb tgh ulat

ni gambar kt sedim.. saja letak skali :p