Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, June 21, 2009

FIFA confederations cup 2009 - Spain bleh menang kot..??

Fernando Torres


kih.. kih.. kih... (mcm penah baca jer org gelak mcm nih tp kt mana ek..).... wek2... Fifa konfredarasi 2009 dh mula dh... kalo nk tau, sepanyol masih belum kalah lagi.. ahakz.. tu la dream team aku dari euro lagi tuu... kalo nk tahu, majoriti pemain spain byk dari liverpool dan barcelona.. ahakz.. so tau2 jer la.. konfom mantop punya kan.. aku mmg tiap2 pagi bgn lewat sbb dok tgk game diorg nih la.. semalam diorg blasah africa selatan 2-0.. dasyat2... tk kalah lagi nih.. harap2 world cup tahun depan bleh champion la team aku nih.. ahakz.. aku dgn torres pon bleh kurang jer hebat nya kan.. adehh.. puji diri sendiri ar dh tkdak sapa nk puji.. dh la minggu ni men futsal 2 kali jer.. mcm mana nk perform nih.. tapi dalam pasukan spain, torres bukan full striker sbb position dia di ambil oleh david villa.. walau apa pon, dia tetap ikon aku lah.. cewahhh.. yo yo o jer... jersi aku tu buah hati aku cik cimot belikan kat nite market feringhi... baget nk key chain jer last2 tukar pi jersi plok.. thank you ek.. ahakz.. tp dia sokong chelsea.. tertiba jer.. wek~

ada gaya mcm pemain Spain tk?


Alonso

Team Spain a.k.a Espanol