Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Wednesday, July 1, 2009

pejam CELIK pejam CELIK...



adehhhh.... bola pon dh abis.. spain dpt no.3 jer.. kalah dgn usa.. adeh.. cimot lak gelak kt aku... huhuhuhu... kenapa dunia nih kejam..!!! (ayat iklan anak wayang)... ahakz... dah la sejak dua menjak nih aku men futsal asyik tk perform jer.. mungkin sbb berat makin naik kot.. ahakz.. nk losyen pembakar lemak tapi ada org tu tk bg... adeh.. dia kata panas la apa la padahal dia yg nk pakai... hehehe..




ok berbalik pada tajuk posting kali nih... ntah la.. aku rasa mcm kejap jer masa berlalu.. rasa mcm aku baru nk mula praktikal jer tp tgk2 rupanya dh nk blk UTeM ahad ni utk tahun akhir atau dlm bi nyer final year degree... cewaahhh.. ayat nk cantik.. tp dh dok lama kt penang nih rasa mcm malas lak nk blk sana.. tp kalo tk blk mcm mana nk trus kan degree aku yg berbaki setahun lg jer.. isk isk isk... dgn keadaan ekonomi tk menentu nih.. risau jgk.. tgk kwn2 aku yg grad dgn result mantop2 pon tk dpt2 keja lg.. tktau la kalo diorg demand ke company yg demand.. aku pon risau jgk.. tp kalo cimot dpt jadi pegawai, aku dok umh jer la.. hehehehe.. kalo dia dgr nih marah nih... konfom kena pangkah nih.. hahaha.. ni lah kehidupan namanya noh....