Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, August 13, 2009

Design Project - Subjek stress dan... dammm!!

sama tapi tak serupa..~


subjek ni tkder final exam... its a good news tapi tang keja2 khusus dlm subjek ni yg buat aku sakit hati plus dammm..!!! yela.. 1st skali, ada ke patut kami kena blajar blk fine art ataupon dalam melayu nya di panggil lukisan tgn... adehhh.. tu zaman2 aku skolah teknik dulu noh tkperla... tkkn benda yg blajar dari skolah then masuk poli pon blajar jgk masa sem1 pastu trus guna software.. final year degree student ni kena blajar basic fine art blk... adehhhh... malu wooo kalo junior2 tgk...

pastu baru2 ni kami kena buat asignment kena buat bridge la, lampu meja la, tower la, kerusi la dan semuanya kena guna barang2 terpakai mcm lidi satey, kotak2 dan polistrin... tu lg sakit hati.. nk kena buat benda2 alah ni plak.. dh buat, td masa present dia letak plak batu bata nk tgk kukuh ke tk benda yg kita buat tu... adehhh... mmg dammm arrr... nasib bek la lecturer tu ada pangkat prof dan dah tua... still hormat lg... damm...


sketching pic jambatan aku..


penonton2..~


Ujikaji Tower





Ujikaji Bridge...
jambatan aku.. patah~





Ujikaji Lampu Meja