Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, September 10, 2009

Harini aku sakit hati...

ntah la... harini aku tol2 sakit hati... ingat bleh la gi klas dgn hati yg senang tp tgk2... ehmmm... 1st skali aku sakit hati bila kerja khusus JDM yg aku dh cari maklumat 2 hari yg lepas, pastu aku bg kt group aku suruh just baca then masukkan dlm report jer... tp tk print2 lg smp ke harini... sepatutnya harini hantar tapi print pon blum... siap bleh tanya aku, hantar harini ke esok... sapa tk sakit hati... aku tk kisah kalo nk hantar lewat pon, tapi masalahnya tajuk yg aku buat tu sama dgn group len...aku tk tiru pon, kebetulan sama... tapi macam tk best la bila org yg tajuk sama dgn kita hantar harini, kita hantar esok.. kalo aku jadi lecturer, mesti aku akan kata group yg hantar lewat ni mesti tiru or curi tajuk group yg hantar sebelum ni, tol tk? mmg sakit hati la aku... aku cari maklumat tu bagai nk rak, siap dgn keratan akhbar lg... ehmmm..



berbuka bersama2...


Majlis Berbuka Puasa 4BMFR 2009


semlm 9/9/09.... cantik tk tarikh tu???? seumur hidup hanya skali jer melaluinya... maka pada tarikh itu iaitu semalam, kami pelajar2 tahun 4 BMFR telah mengadakan jamuan majlis berbuka posa bersama2 dgn lecturer2 yg penah mengajar kami dari tahun 2 hingga la skrang.. ada yg tk dpt datang dan ada yg datang... bgs la... kenangan nih... ni la kali terakhir kami berbuka posa bersama krn pas ni semua akan bawa haluan masing2 dah... jadi mlm tu semua nya btul2 bergembira la... bdk2 klas aku mmg aktif2... alhamdulilah... semua dtg mlm tu... makanan pon byk... kira berbaloi la bayar rm23 tu...