Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, September 19, 2009

Misi mencari Clemente Stripe Low - Kasut Raya


hahahaha... esok nk raya tapi harini sempat lagi melilau cari kasut tu... pagi td tertiba lak bapak aku ntah apa la mood dia, trus dia tanya aku tahun ni kasut raya dh beli ke blum... konfom la aku jawab blum... hahahaha... pastu dia suruh aku siap2.. pas dia beli songkok adik aku dia ajak aku pi cari kasut kat al ehsan... so sementara bapak kuar gi cari songkok adik aku, aku sempat la melayari internet cari kasut2 adidas yg baru... pastu aku tgk dlm web adidas dah ada 3 anak buah dah... adidas performance, adidas original dan adidas style.. sebenarnya ketiga2 ni adalah pecahan pada jenis2 kasut jer.. kalo adidas performance utk kasut2 sukan... adidas original utk jenis2 kasut yg standard dari dulu smp skrang.. ala yg jenis Campus la.. yg kaler putih tu... adidas style lak kasut2 nya diorg buat bg style skit la.. ada guna kain jeans, ada yg join venture dgn Goodyear, stylo2 skit la... pastu aku tgk la yg new arrival punya dlm adidas style...



dari situ la terjumpanya adidas Clemente Stripe nih... siap tulis most popular lagi.. tu yg aku nk tangkap tu... hahahaha... nama kasut ni sempena nama salah sorg player bola sepak lagenda yg bernama Clement Dave.. haaa knowledge tu... satu lagi sbb kasut ni kain kodroi... unik skit ar... slalu dok tgk kain jeans jer kan.. dh la aku ni jenis lasak...


Clement Dave


pastu, bila bapak aku blk jer.. kami kuar ar gi cari.. smp jer kt al ehsan aku tanya la.. then promoter tu kata kasut tu just ada kt butik jer... so terpaksa la gi pacific cari... akhirnya jumpa jgk.. nih 1st time beli barang survey dalam internet dulu tu... hahahaha... kenangan nih.. dh la raya kali nih semuanya adidas... ptg tu, kuar dgn sidek... aku layur ar kasut tu kt dia.. hahaha.. panas ja sidek bila aku kata aku duta adidas tahun nih...



kasut raya... 2009