Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, October 18, 2009

Open House En.Tajul - Ketua Jabatan Pembuatan Rekabentuk


pada hari sabtu yg lalu... iaitu semlm la... ketua jabatan aku telah buat rumah terbuka.. tp konsepnya lain skit la... kami dtg bkn utk makan jer...tp siap masak skali kat umh dia.. dh mcm kenduri lak plak... tp mmg syok ar.. semua nya gotong royong buat sama2... benda2 ni dpt la eratkan hubungan kami sesama plajar klas dan juga lecturer kami nih... ayah angkat BMFR nih... hahaha... mmg sempoiii ar... umh ni dh jadi mcm umh kami... hahahaha... tp baget en Tajul ar sponsor... kemudian ada la jgk lecturer2 FKP yg len dtg jgkk... dekan pon datang... hahahaha... mmg slamber rock abis ar... ntah la... aku rasa... bdk2 klas aku yg paling gempak skali la buat masa nih... byk lecturer dh kata mcm tu... haritu pi jumpa en Amir secara personal pon dia dok kata... selama dia mengajar... ni first time dia jumpa plajar yg mcm kami nih... hahahaha... bangga tol la aku dgn bdk2 BMFR nih... rasa sedih lak tinggal 1 sem jer lg kami bersama... huhuhuhhuh














Dah jadi Mantap SPR UTem...




waaahhhhh.. dulu slalu dok dgr apa tu mantan... knp bila org lama skit dipanggil mantan.... last2 skali aku lak dh jadi mantan... ahakz... mantan tu mcm bekas ahli jawatankuasa bg sesuatu organisasi la... ia akan memantau perkembangan organisasi tersebut... kelmarin ada satu majlis penyampaian sijil bg mantan2 SPR UTeM 2008... ada la dlm 4 sijil yg aku dpt utk SPR UTeM jer... alhamdulilah la... masa aku tahun 3 dulu mmg aktif... skrang ni dh nek tahun 4 dh pencen dh... nk fokus on study gitu.. ewah... poyos giler ayat... ahakz.. tp semua Majlis Tertinggi dpt kumpul blk kira ok la... bkn slalu ada peluang mcm ni... tu la ingat pasni nk apply mintak jadi pegawai SPRM laa... kabel dh ada... tp tu la.. kena melalui SPA lak.. tu yg malas tu... kena ada luck terpanggil utk interview tu bgs la... isk2.. apa2 pon... semua pengalaman tu akan ku simpan... ahakz