Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, October 22, 2009

Hari hari yg berlalu tak bertandang..


wahhh... dgr tajuk jer dah puitis ek... hahaha... ehhmmm... baru blk tgk bola jer nih dgn fifi... lg sejam nk siap2 gi putrajaya lak... ada kovension apa ntah.. aku tau bg nama jer.. tktau apa pon.. janji dapat berjalan padahal PSM aku punya chapter 3 tk edit btul2 lg tu...

nk crita ttg bola... minggu ni jer Liverpool dah kalah straight 3 kali berturut2... 2 liga ingeris, 1 lagi liga eropah... aiyooo... 3 minggu aku kena menahan telinga nih... tp nk buat mcm mana.. dh nk kalah kan.. kena trima la.. senyum still senyum gitu.. tkperla.. game byk lg... tu jer la ayat aku... harap2 januari ni ada la player baru yg berpotensi masuk kelab nih..

selasa lepas last kelas bisnes dgn encik amir.. pasni tktau lg bleh jumpa dia dh ke tk... seumur hidup aku... tk kira la result teruk ke tk... tk penah aku gi jumpa lecturer kt bilik diorg.. tp dgn lecturer ni len lak.. brani lak aku gi smp kampus bandar sana gi jumpa dia... bincang ttg result midsem aku yg teruk nih.. then sembang2 la skit.. so bila klas last haritu rasa sedih pon ada... yela aku ni emo skit... hahaha... encik amir tu pon baru 28thn.. sebaya abg2 jer.. sbb tu masa jumpa dia pon.. dia gunakan bahasa ko aku ko aku jer dgn aku... dlm klas jer sketma..



tapi aku seronok la tgk video bdk2 klas aku semua... semuanya best2.. kenangan semua tu.. kalo saja2 nk buat mmg tk buat punya.. ada bgs nya jgk buat benda2 ni semua.. dari kecik hingga besar ni la kelas terbaik aku selama aku menjadi pelajar ni...