Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, January 28, 2010

Sesi fotoshot di Pulau Melaka

hooollllaaaaaaa.... kelmarin petang, kami 'model-model' TU19 bersama dengan J Koncept agensi telah mengadakan sesi fotoshot kat pulau besar Melaka.. tujuannya untuk menambah fotfolio jurugambar kita, encik jamie.. nak membaiki skill-skill menangkap gambarnya serta lighting yang betul. Sekali tengok dah macam budak-budak Mass Com plak... dok shooting sana shooting sini.. tapi dah minat nak buat macam mana... bak kata budak-budak ni semua.. payment dah dapat kena ar buat kerja... hahahaha... ponnn ponnn ponnnn.....



BEHIND THE SCENE











THE RESULT








Karaoke Bersama....

2 hari yang lalu, roomate aku yang bernama Ayit telah menawarkan diri untuk belanja kami serumah karok selama 2 jam.. tapi memandangkan waktu tak mengizinkan ber karok selama 2 jam maka kami pon ambil la 2 bilik dalam masa sejam... lagipon kami ramai.. takkan nak sumbat semua dalam 1 bilik kot... apa-apa pon malam tu memang enjoy la... thanks ayit... hehehe... esok lusa payung la lagi... ahakz










Ayit

Wednesday, January 27, 2010

Pilihan Raya UTeM


haaaa pandai pon Tajul.. dia tengok aku dok snap gambar sana, snap gambar sini... lalu dia berkata.. "ha tu nak masukkan dalam blog la tu, pilihan raya utem.." so memang betul lah.. aku masukkan dalam entry aku kali nih. Pilihan raya perlu ker? selama aku belajar kat UTeM ni, aku tak penah kenal pon sapa yang undikan, sapa calon-calon pilihan raya... so perlu ker aku mengundi? calon-calon nih pon tak penah turun padang pon berkempen... manifesto sapa-sapa pon boleh tulis... tapi hakikatnya, manifesto pilihan raya yang lepas pon tak tertunai lagi... so apa cerita ni..? tepuk dada tanya selera...



Monday, January 25, 2010

Cameron Highland to KL back to Melaka - Part 2

haaaa.. ni gambar part 2 untuk outing ke Cameron Highland baru-baru nih... waktu pagi mmg best... cakap pon keluar wap.. tapi dah masuk tengah hari.. arrkk... panas la jugak.. ahahaha... apa-apa pon.. enjoy...















Sunday, January 24, 2010

Deuter Groden 35


haaaaa.. benda alah ni la yang aku beli kat KL pas turun dari Cameron Highland semalam.. mula-mula baget memang nak tangkap yang pirate punya tapi bila pikir-pikir yang aku nak guna beg ni lama, nak merantau dari satu pulau ke satu pulau dan daki dari satu bukit ke satu bukit maka aku rasa lebih berbaloi aku beli yang ori terus... aku dh ada beg hiking 60 liter ke atas dah.. skrang ni aku mencari beg 40 liter ke bawah sebab aku rasa kalo nk pi bercuti semalam dua takkan nk bawa beg 60 liter kot... besar beb... beasar punyaaaa... so selepas ayat apek kat komplek pertama tu bersama rakan-rakan ku lebih kurang setengah jam, maka aku pun angkat la beg nih... adehhhh... abis duit makan aku sebulan beli beg nih... arrrkkk... walaupon waranti setahun.. tapi... abis duit makan aku sebulannn.....!!!!



Cameron Highland to KL back to Melaka - Part 1


huhuhuhuuu... ni la outing paling scary sekali yg aku penah join... haha... jumaat malam kami gerak ke cameron dengan menaiki 2 buah kereta dalam pukul 2 pagi macam tu la.. then sampai sana pukul 7 pagi lebih sebab singgah makan, mayang, rehat dan riadah... hahaha... tujuan ke cameron? haaaa semata nak menghirup teh BOH yang fresh dari ladang dengan pelbagai perisa yang jarang daoat dipasaran... scary kan? ahakz..

Pastu tengah hari tu pas pekena strawbery cicah coklat, kami bergerak la ke Kuala Lumpur dengan pelbagai matlamat dan tujuan. Apa yang aku beli kat KL tu..?? tunggggguuuu...