Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Sunday, January 24, 2010

Cameron Highland to KL back to Melaka - Part 1


huhuhuhuuu... ni la outing paling scary sekali yg aku penah join... haha... jumaat malam kami gerak ke cameron dengan menaiki 2 buah kereta dalam pukul 2 pagi macam tu la.. then sampai sana pukul 7 pagi lebih sebab singgah makan, mayang, rehat dan riadah... hahaha... tujuan ke cameron? haaaa semata nak menghirup teh BOH yang fresh dari ladang dengan pelbagai perisa yang jarang daoat dipasaran... scary kan? ahakz..

Pastu tengah hari tu pas pekena strawbery cicah coklat, kami bergerak la ke Kuala Lumpur dengan pelbagai matlamat dan tujuan. Apa yang aku beli kat KL tu..?? tunggggguuuu...








2 comments:

SuRayA^i. said...

jln nk g ldg boh tu lg scary. btul x btul x?
XD

Syah said...

tol2... kena bunyi hon supaya tk terlanggar dari keta depan..