Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Friday, March 26, 2010

Minggu Yang Memenatkan lagi...

Minggu ni tol2 memenatkan la.. ada sampai dua test... pastu ikutkan ada kuiz lagi tapi nasib baik di postpone kan ke minggu depan... dengan assignment yang makin banyak tertangguh a.k.a yang diberikan lagi pon ada lagi... pastu nak kena siap kan semua subjek punya report lagi kerana next week dah start kena summit semua report... dan bermula la presentation... berapa banyak dan laaaaa... huhuhu... letih beb... tu tak sebut tentang PSM lagi... aiyooooo...


by day way, tentang interview tempoh hari aku dah cancel kerana position yang ditawarkan tu untuk taraf diploma aku jer.. lagi pon position tu mcm terlalu rendah sangat... bawah dari TA... atas skit jer dari supervisor biasa... ehmmm.. rasa rugi lak ambik degree kalo keja guna standard diploma jer... ntah la... lain orang lain citarasa kot...

No comments: