Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, March 6, 2010

Wayang Alice in Wonderland 3D


Ni semua angkara main-main tak sangka lak jadi kenyataan... ceritanya apabila kami mendapat tahu yang filem Alice in Wonderland ni keluar hari jumaat... selalunya filem keluar hari khamis jadi malam jumaat tu kawan aku yang bernama FIFI ni gatal tangan lak gi saja-saja booking tiket online kat Golden Screen Cinema GSC di Dataran Pahlawan nak tengok hari jumaat malam. Tapi apa kan daya... yang 2D punya takder, so dia ambik lak 3D... kawan-kawan aku pon ada yang tak penah tengok 3D lagi... lalu di bookingnya 6 keping...

then bila tiba hari jumaat tu... atas dasar kesian kat fifi yang telah booking nih, maka kami beramai-ramai pergi la tengok cerita ni... yela.. kawan dah booking, kang tak tengok... apa kata dia lak.. atas dasar kesian ni maka kami satu rumah gi la tengok... nak bagi cukup 6 orang...


wayang pukul 11 malam... sementara nak tunggu jam berdetik ke waktu itu... maka kami pi la tengok orang main belon panas jap... dasyat Jacker ek... jual keropok jer boleh beli belon panas... adoi...



haaaaa...ni la si FIFI tu... suka dia dapat 6 tiket 3D cerita ni.... nasib baik dia tak tido dalam wayang semalam... kalo tak... memang kena tinggal la..





haaaaaaaa... lepas jer tengok wayang... tengok sapa yang kami jumpa... Zizan raja lawak dengan awek dia... hahahaha

9 comments:

fikri FAUZI said...

dengar crite alice tu best..ye ke?

Syah said...

best la jgk... layan ar.. hehehe.. tgk 3D la baru cara...

TiTin said...

best tak cite tuuu...nk tgk gak laaa....3d br best kann...

kulop ludin said...

peh...
3d.. mesti kagum efek dia...
kat tempat teman... haih...
pawagam dah jadi tempat jual perabot jea!!

BezBuddy said...

jelessssss....nk jumpe zizan gak....huhu

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

lor kt mp ade wyg 3D upenye. xtau lk

Syah said...

titin: best jgk la.. 3d kan..

kulop: lol.. kt tmpt kome tkder ker... kome turun jer ipoh mesti ada

bezbuddy: hahaha.. zizan my housemate la

tkder prasaan: ada jer 3d situ

~ h a n i m h u s i n ~ said...

3d kat melaka best tak?

nk balik melaka la tgk alice.

adza said...

eh..eh.. ada belon panas. apsal xtau pun.. iskk~
patut dr umah sy pun nmpk.

*sy sgt busy smpai xsempat nk lepak2 kt balkoni*

yeah. alice in wonderland best. sy pun tgk kt dp. 3D~