Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Tuesday, April 13, 2010

Hari Pertama Final Exam



semalam hari pertama aku final exam untuk final year ni... hasilnya... 3 hari study tapi soalan yang keluar cuma 40 percent jer.. adoi... so jawapannya? memang tak boleh nak jawab la.. haiyaaa.. tension ooooo... stress pon ada... sampai hari pon kalau ada orang sebut nama subjek tu... terus stress... isk2... yang membuatkan lagi stress... benda yang tak penah belajar dalam kelas pon keluar exam... apa cer? adoiiii... redha jer la... dah la 3 jam kredit... harap-harap ok la kot result nanti... harap-harap pensyarah tolong la.. beberapa minggu lagi nak grad jer nih... adoi...




3 comments:

Syafiq Kadiran said...

perghh...
mmg stress kalo camtu...len study len kua...
pe2 pon, gudluck 4 your final...

ツbieaz@bie Azreenaツ said...

ciannya..tuh yg watkan stress benda xpernah belajar yg keluar

harap2 pensyarah ada tolong manatahu kan... Heheh :]

Nurul Harun said...

sabar okay!

(tatahu nak ckp apa lagik)