Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, November 6, 2010

Back to Nature

adik ni montel tol.. ter'snap' plak...




Kelmarin akibat tak tau nak buat apa.. dok kat rumah pon boring juga... nak keluar dating pon tak boleh sebab Cimot balik kampung jadi aku ajak la adik aku pi ronda kat R&R Pantai Bersih. Tertiba datang idea pulak nak try test dan buat eksperimen tentang alam semulajadi dengan D3100 aku nih... so ini lah hasil nya... biasa lah.. baru beginner... so tak boleh nak bagi harapan yang tinggi sangat la... saya budak masih belajar...






Friday, November 5, 2010

I'm Back....

Fuhhh.. dah lama tak ber 'blogging' ni... dah sebulan lebih dah... macam-macam hal la yang berlakukan... tu yang stop sekejap tu. Lagipon laptop aku baru ok jer. Hantar pi repair chipset burn.. masuk ni kali ke 3 dah. Orang kedai tu kata, kalo kali ke 4 nanti jadi lagi.. kena tukar semua satu set grafik kad dengan board apa ntah... ada la nak dekat RM400 juga la.. isk-isk duit lagi...

Apa-apa pon, kini aku dah kembali menaip.. so ada apa-apa yang menarik nanti aku posting la kat sini... untuk simpanan peribadi dan bacaan umum juga... ahakz...

p/s: Moga-moga banjir yang menimpa di kawasan utara dan pantai timur akan kembali pulih seperti sedia kala...