Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Saturday, November 6, 2010

Back to Nature

adik ni montel tol.. ter'snap' plak...




Kelmarin akibat tak tau nak buat apa.. dok kat rumah pon boring juga... nak keluar dating pon tak boleh sebab Cimot balik kampung jadi aku ajak la adik aku pi ronda kat R&R Pantai Bersih. Tertiba datang idea pulak nak try test dan buat eksperimen tentang alam semulajadi dengan D3100 aku nih... so ini lah hasil nya... biasa lah.. baru beginner... so tak boleh nak bagi harapan yang tinggi sangat la... saya budak masih belajar...






2 comments:

mahfudzah said...

pndai mnembak..

deefaLya~ said...

Nice pic. Selamat berkenalan. Hepi blogging. I’m following youu. =P