Klik Sini Untuk Satu Kejutan..... nuff

~Followers Of mY bLog..~

Thursday, January 28, 2010

Sesi fotoshot di Pulau Melaka

hooollllaaaaaaa.... kelmarin petang, kami 'model-model' TU19 bersama dengan J Koncept agensi telah mengadakan sesi fotoshot kat pulau besar Melaka.. tujuannya untuk menambah fotfolio jurugambar kita, encik jamie.. nak membaiki skill-skill menangkap gambarnya serta lighting yang betul. Sekali tengok dah macam budak-budak Mass Com plak... dok shooting sana shooting sini.. tapi dah minat nak buat macam mana... bak kata budak-budak ni semua.. payment dah dapat kena ar buat kerja... hahahaha... ponnn ponnn ponnnn.....



BEHIND THE SCENE











THE RESULT








Karaoke Bersama....

2 hari yang lalu, roomate aku yang bernama Ayit telah menawarkan diri untuk belanja kami serumah karok selama 2 jam.. tapi memandangkan waktu tak mengizinkan ber karok selama 2 jam maka kami pon ambil la 2 bilik dalam masa sejam... lagipon kami ramai.. takkan nak sumbat semua dalam 1 bilik kot... apa-apa pon malam tu memang enjoy la... thanks ayit... hehehe... esok lusa payung la lagi... ahakz










Ayit